Verkeer & Vervoer

Wij zorgen dat u zeker en zorgeloos de weg op kan. We vinden het namelijk belangrijk dat u zekerheid heeft maar niet oververzekerd bent. Daarom kunnen we u eenvoudig inzicht geven in wat u werkelijk of wettelijk nodig heeft en wat aanvullend extra bij u zou passen.  

 

Verzeker uw verkeersrisico

Wij helpen u uitzoeken wat voor u van toepassing is in het verkeer. Want u rijdt zelf ongetwijfeld verantwoord, maar mogelijk doen andere weggebruikers dat niet altijd. Uw voertuig loopt nog steeds risico op schade, om over schade aan uzelf of andere inzittenden of deelnemers aan het verkeer nog maar te zwijgen. Om te garanderen dat u of anderen na een schade een schadevergoeding krijgt zijn een aantal voertuigenverzekeringen bij wet verplicht. Bijvoorbeeld een Wettelijke Aansprakelijkheid verzekering (WA-verzekering) bij het bezitten van een gemotoriseerd voertuig.  We verzorgen graag uw verzekering die wettelijk nodig is of wenselijk naar gelang uw situatie.

Elektrische voertuigen verzekeren

Niet wettelijk verplicht, maar mogelijk wel wenselijk?

De laatste jaren zijn er veel ontwikkelingen in het verkeer en de mogelijkheden door de opkomst van elektrische voertuigen. Dit vraagt mogelijk andere keuzes in wat u wel of niet wilt verzekeren. Zo is het verzekeren van uw elektrische fiets niet direct nodig, maar misschien wel wenselijk. De aanschafwaarde van een elektrische fiets is zodanig hoog dat u deze niet zomaar vervangt en dus wilt u deze mogelijk verzekeren tegen diefstal en/of schade. Neem daarom gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over het verzekeren van uw elektrisch voertuig zoals een elektrische auto, scooter, elektrische fiets of een elektrische step.We verzekeren uw situatie

Naast de welbekende autoverzekering en pechhulpverzekering zijn er genoeg andere mogelijkheden in te richten specifiek gericht op uw situatie in het verkeer. Zo kunnen we uw boot, camper of oldtimer uiteraard ook verzekeren. Ook met deze verzekeringen kunnen we u helpen:

  • Kampeerverzekering
  • Motorfietsverzekering
  • Scooterverzekering
  • Fietsverzekering
  • Aanhangwagenverzekering
  • Pechhulpverzekering

Afspraak maken