Over ons

eWe Zekerheid (2022) is een jong ondernemend financieel verzekeringskantoor voor particulieren en ondernemingen en hun ondernemers. Eigenaar van eWe Zekerheid is Eric Westenburg (1977, Breda). Eric werkte van 2004 tot en met 2021 in het familiebedrijf Westenburg Assurantiën BV en betrok daar diverse commerciële en directie functies. Na de verkoop van Westenburg Assurantiën BV merkte Eric dat de Brabantse verzekeringsmarkt onpersoonlijker was geworden en dat particulieren en ondernemers anno 2022 weer meer behoefte hebben aan persoonlijk en servicegericht contact. Dit is hét fundament van eWe Zekerheid geworden. Immers staan we Samen Sterker!

 

Beknopte werkzaamheden

eWe zekerheid adviseert u over verzekeringen, hypotheken, pensioenvoorzieningen en andere vermogensproducten. Hierin staat transparantie en deskundigheid hoog in het vaandel. Ook bemiddelen we voor u desgewenst bij geadviseerde externe producten en/of diensten. In geval van een eventuele schade zullen wij u bij de afwikkeling van de schade begeleiden.

​Aangezien eWe Zekerheid niet aan enige bank- of verzekeringsinstelling verbonden is ontvangt u van ons altijd een onafhankelijk passend advies.

 

eWe Zekerheid in praktijk 

Het benoemen van uw doel, wensen en risico’s zijn voor ons het vertrekpunt. Aan de hand van deze inventarisatie wordt gekeken naar een verantwoord verzekeringsproduct en/of verzekeringspakket. Deze oplossing moet sluitend zijn en mogen geen hiaten (anders wordt toch risico gelopen) of overlappingen (wordt teveel premie betaald) bevatten. 

Voor ieder product heeft eWe Zekerheid een dienstenwijzer waarin transparant onze inspanningen, kosten en vergoedingen zijn gespecificeerd. Vanzelfsprekend heeft u alleen maar contact met adviseurs die deskundig en betrouwbaar zijn. Persoonlijk contact is bij ons de norm en u bent te allen tijden welkom bij ons op kantoor. Indien gewenst komen wij graag naar u thuis of naar uw zakelijk adres.