Samen Sterker

Samenwerken is de basis van onze werkzaamheden. We kijken samen wat nodig is om u en uw naasten vertrouwen te geven in je bewegingsvrijheid, zakelijk én privé. eWe Zekerheid is dé gids voor wat u privé en zakelijk wilt beschermen'

 

Persoonlijk

Samen staan we sterker. We geloven daarom in persoonlijk contact met onze relaties. Niet alleen met u, maar ook om het juiste netwerk van kundige vakmensen op te bouwen om onze expertise zo breed mogelijk te maken én houden.

A-Z begeleiding

We begrijpen ook dat sommige situaties een delicate afhandeling vragen waar papierwerk, hoewel noodzakelijk, ook onwenselijk kan zijn. Door het persoonlijke contact kunnen we een inschatting maken welke situaties een andere uitvoering vragen om van A-Z te ontzorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schade afhandeling van brand met fysieke en materiele schade.

Meedenken en ontzorgen

In veel gevallen is er geen volledig besef van de risico's die u draagt. Of welke aanvullende of extra zaken er geregeld moeten worden bij eventuele schade. Wij richten ons niet alleen op de vraag die u ons stelt, maar denken mee vanuit een hollistische benadering.